Cum decurge procesul Seo de Optimizare Google

Cum decurge procesul Seo de Optimizare Google

Articol scris de Simona Gabriela Buzatu

 • 3Minutes
 • 442Words

site web

Am vorbit despre Ce este optimizarea pentru motoarele de cautare si Intrebari si raspunsuri despre Optimizare Seo.

Vreau sa explic in mare care sunt etapele principale pe care le parcurg atunci cand optimizez un site web.¬† Optimizarea unui site web pare ceva foarte simplu,”o insiruire de cuvinte undeva in cod” sau “etichete la articole”…

Ce fac atunci cand optimizez un site pentru motoarele de cautare ?

Pasul 1.

 • Cazul A.Daca domeniul are o vechime de minim 3 luni iar site-ul nu este realizat de mine, incep acest proces prin Auditul Seo.
 • Cazul B.Daca domeniul este nou iar site-ul este realizat de mine incep prin analiza concurentilor pe anumite cuvinte cheie.¬†Acest pas ma ajuta sa vad care este concurenta pe cuvintele cheie targetate, astfel incat sa pot schita un plan de bataie.

Pasul 2.

Textele din site si optimizarea cu ajutorul meta tagurilor ( text scris special pentru motoarele de    cautare in sursa fiecarei pagini ).

 • Un lucru foarte important pe care putini clienti il stiu este faptul ca optimizarea unui site are foarte mare legatura cu textele scrise si afisate in acesta. SEO este un serviciu care insumeaza toate activitatile facute cu scopul de a creste pozitia unui site in motoarele de cautare pentru un anumit cuvant cheie sau pentru o combinatie de cuvinte cheie. Mai exact, acest lucru inseamna sa scrii atat pentru utilizatori cat si pentru motoarele de cautare.¬† Scopul tehnicilor SEO este de a da relevanta si inteles unei pagini in ochii robotului motorului de cautare pentru un anumit cuvant cheie sau un set de cuvinte cheie. Din acest motiv, site-urile care au text putin sau deloc nu vor avea rezultate favorabile in motoarele de cautare. Aceste texte care vizeaza o buna pozitionare in motoarele de cautare se numesc Web Copywriting, si au anumite reguli care trebuie urmate.
 • Desigur, la acest pas intra si optimizarea de imagini, linkuirea intre paginile interne ale site-ului¬† si multe altele

Pasul 3.

Dupa terminarea etapelor mai sus enumerate, adica optimizarea on-site, se trece la optimizarea off-site, care nu este altceva decat promovarea site-ului web prin toate mijloacele posibile, si anume:

 • directoare web
 • retele de socializare
 • galerii css/html
 • blog-uri
 • forum-uri de discutii
 • site-uri de bookmarking
 • linkuri platite
 • comunicate de presa

De ce sunt importante aceste backlink-uri ?  Pentru ca ajuta paginile site-ului sa obtina un pagerank mai bun, si sa fie indexate mai bine de catre motoarele de cautare.
Seo= mai multi vizitatori = mai multi potentiali clienti = mai multe vanzari = profit mai mare
Un proiect de optimizare al site-ului poate fi realizat doar prin optimizarea completa (on-page si off-page) si acest serviciu, fara partea de mentenanta nu-si poate atinge scopul final acela de promovare pe termen lung.

Ti-a placut?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Te-ai saturat sa gestionezi singur sarcini complexe si sa gasesti in mod constant noi metode pentru a incepe, creste, schimba afacerea ta? Sa lucrezi in si pentru afacerea ta este obositor. Suntem Artvisiona agentia full service pentru afaceri digitale. Putem sa fim partenerul tau pe toata durata de viata a afacerii. Tot ce ai nevoie intr-un singur loc: Strategie, business development, marketing si branding.
ce este seo si sem Previous post SEO si SEM fara o buna capacitate de utilizare
mattepainting Next post Grafica tv si filmele vechi