Proiectul Arta Printului continuă

Proiectul Arta Printului continuă

Articol scris de Simona Gabriela Buzatu

  • 2Minutes
  • 243Words

Tipografia Emprint în parteneriat cu agenţia full-service Artvisiona au conceput proiectul Arta Printului care a debutat în data de 20 Noiembrie 2023 cu expoziţia multisenzorială, unică în România, în cadrul Elite Art Gallery din Bucureşti, încheiată cu succes pe 24 Noiembrie.
expozitie print
lucrari arta printului
lucrari folio arta printului

Pe durata celor 5 zile zile, publicul larg a putut vedea, din mai multe unghiuri, şi atinge printurile de grafică înnobilate cu lăcuire UV şi efecte 3D surprinzatoare realizate cu ajutorul MGI JETVARNISH 3DS, un produs de ultima oră, marca Konica Minolta. De asemenea, au fost disponibile gratuit copii ale lucrărilor pe care vizitatorii le-au putut lua acasă.

expozitie arta printului
lucrare print folio

Proiectul Arta Printului continuă mai departe online, în cadrul websiteului www.artaprintului.ro şi în social media, pe pagina oficiala Emprint, unde fiecare lucrare va fi prezentată de sine stătător, pornind de la etapele necesare realizării documentelor de print până la produsul final, astfel încât să se poată obţină efectele dorite din lucrările exemplificate.

Scopul principal al proiectului Arta Printului este unul educaţional. Astfel, publicul larg are acces la informații despre realizarea materialelor de print şi ceea ce se poate obţine cu ajutorul unor noi tehnologii. Este un prilej de a dezvălui munca din culisele unei tipografii moderne, dar şi de a demonstra că printul este încă relevant şi poate aduce valoare brandurilor şi afacerilor.

Mai multe detalii despre acest proiect:
Website: www.artaprintului.ro
Youtube: https://www.youtube.com/@artaprintului

Ti-a placut?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Te-ai saturat sa gestionezi singur sarcini complexe si sa gasesti in mod constant noi metode pentru a incepe, creste, schimba afacerea ta? Sa lucrezi in si pentru afacerea ta este obositor. Suntem Artvisiona agentia full service pentru afaceri digitale. Putem sa fim partenerul tau pe toata durata de viata a afacerii. Tot ce ai nevoie intr-un singur loc: Strategie, business development, marketing si branding.
Previous post Expoziţia multisenzorială Arta Printului