Expoziţia multisenzorială Arta Printului

Expoziţia multisenzorială Arta Printului

Articol scris de Simona Gabriela Buzatu

  • 3Minutes
  • 552Words

Pe 20 Noiembrie începe expoziţia multisenzorială Arta Printului la Bucureşti

eveniment arta printului

În perioada 20-24 Noiembrie, agenţia full-service Artvisiona împreuna cu  tipografia Emprint te invită la expoziţia de grafică digitală Arta Printului, la Elite Art Gallery din Bucureşti, Piaţa Naţiunilor Unite, nr.3-5, Bl. B2, parter, deschisă între orele 13-19. Intrarea este liberă pentru publicul larg.

În cadrul expoziţiei, publicul are ocazia să vadă printuri înnobilate cu lăcuire UV şi efecte 3D surprinzătoare în toate zonele de aplicabilitate, de la afişe, reclame, etichete, coperţi, cărti de vizită sau printuri artistice. Lucrarile sunt realizate cu MGI JETVARNISH 3DS, un produs de ultimă oră, marca Konica Minolta.

Încurajăm vizitatorii să privească lucrările din mai multe unghiuri, să atingă exponatele pentru a simţi detaliile, să le îndoaie sau chiar să le rupă, dacă simt nevoia. De asemenea, în prima zi a expoziţiei, vor exista variante ale lucrărilor care pot fi luate acasă gratuit.

Expoziţia se adresează agenţiilor de publicitate, antreprenorilor, studenţilor, elevilor şi oricarei persoane pasionate de print sau care vrea să înveţe mai multe despre acest domeniu fascinant.

Scopul principal al proiectului este unul educaţional. Ne dorim informarea publicului larg în ceea ce priveşte realizarea materialelor de print şi ceea ce se poate obţine cu ajutorul unor noi tehnologii. Este un prilej de a dezvălui munca din culisele unei tipografii de print digital şi offset, dar şi de a demonstra ca printul este încă relevant şi poate aduce valoare brandurilor şi afacerilor. Pe websiteul evenimentului vor fi prezente etapele necesare realizarii documentelor de print, astfel încât să se poată obţină efectele dorite.

animatie folio print

Ce inseamna Arta Printului?

Suntem obişnuiţi să printăm materiale din necesitate. Fie că este o carte de vizită, o coperta de carte, un pliant, un afiş, o mapă de prezentare, un catalog sau un ambalaj. Cu toate acestea, noile tehnologii din domeniu permit ca suportul printat să ajungă la rang de artă.

Îmbinând o idee ingenioasă şi funcţională cu o grafică interesantă, folosind un suport deosebit şi aplicând tehnici de print de ultima oră, poţi obţine o lucrare atât de spectaculoasă încât să o poti înrăma şi privi zilnic.

Desigur, aplicabilitatea funcţională rămâne valabilă. Un print cu adevarat valoros este acela care îşi îndeplineşte funcţia de bază, adică: surprinde, livrează mesajul, este util si ramane în sufletul şi mintea publicului.

animatie print digital

Organizatori
Expertiză şi printare realizate de tipografia Emprint.
Campania de marketing si creatia de continut realizate de agentia full-service Artvisiona.
Concept şi grafică realizate de Simona Gabriela Buzatu.

Despre Emprint
Din anul 2009, Emprint oferă servicii de producţie publicitară complete destinate atât agenţiilor de publicitate, cât şi afacerilor mici şi mari.
Tiparul offset împreună cu tiparul digital oferă posibilitatea de a realiza orice tip de comandă, în orice tiraj dorit.

Despre Artvisiona
Artvisiona este agenţia full-service, partener strategic din 2003 pentru antreprenori. De la idee la business pentru start-up, repoziţionare, scalare sau revitalizare. Tot ce-ti trebuie într-un singur loc.

Parteneri
Konica Minolta Romania, Antalis, SuperBlog, Agentia Swiss Plan, Magic Ads si Campion Sport.

Detalii suplimentare despre proiect
Website: www.artaprintului.ro
Youtube: https://www.youtube.com/@artaprintului

Ti-a placut?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Te-ai saturat sa gestionezi singur sarcini complexe si sa gasesti in mod constant noi metode pentru a incepe, creste, schimba afacerea ta? Sa lucrezi in si pentru afacerea ta este obositor. Suntem Artvisiona agentia full service pentru afaceri digitale. Putem sa fim partenerul tau pe toata durata de viata a afacerii. Tot ce ai nevoie intr-un singur loc: Strategie, business development, marketing si branding.
arhetip personalitate de brand iubire Previous post Familia de arhetipuri “IUBIRE”
expozitie Arta Printului Next post Proiectul Arta Printului continuă