Lucruri interesante de vazut pe internet cand ai timp liber

Lucruri interesante de vazut pe internet cand ai timp liber

Articol scris de Simona Gabriela Buzatu

  • 3Minutes
  • 395Words

plictisit

Vrei o pauza dar nu vrei sa parasesti biroul ? Te plictsesti groaznic dar nu mai stii nimic interesant de vazut pe internet ? Sau esti in week-end si vrei sa te relaxezi ? Acest articol este primul din seria ARTICOL DE WEEK-END  in care va voi arata tot felul de lucruri interesante care se afla online.

Locul 10.  Origami din bani.

Daca te plictisesti foarte tare, ai o bancnota in buzunar si vrei sa inveti ceva creativ, poti incepe prin a invata sa faci un caine sau un portret din bani.

352377752_66e24b15fc
352377804_b3890bfa34
363068254_729a6f108d
2209723633_6d63f248ae_o
2209724007_e5be6cd9a3_o

Pentru mai multe imagini interesante despre origami din bani, intrati aici si aici

Locul 9.  Asculta muzica buna.

Intra pe site-ul stereomood.com unde vei putea asculta gratuit muzica de calitate, mai noua mai veche. Pe toate gusturile.

Locul 8. Planuieste-ti vacanta viitoare.

Intra pe airbnb.com si cauta locul perfect pentru tine si familia ta. Pe acest site se gasesc locuri de cazare in toata lumea. Site-ul incurajeaza cazarea la gazda.
cazare vacanta

Locul 7. Viziteaza muzeele din toata lumea.

Daca nu ai avut ocazia sa vezi Muzeul Louvre (Paris), Muzeul national de istorie (Londra), Muzeul de Istorie a Artei (Viena)  sau orice alt muzeu din lume, acum ai ocazia sa-l vizitezi virtual.  Intra pe site-ul coudal.com

muzee

Locul 6. Te pasioneaza jocurile ?

Daca iti plac jocurile intra pe site-ul gameguru.box.sk si vei fi in actualitate cu cele mai noi stiri si teste legate de jocuri.

jocuri

Locul 5. Cunoaste si ascuta oameni interesanti

Site-ul ted.com iti ofera posibiitatea de a asculta prezentarile unor oameni importanti si interesanti din toate domeniile de activitate. Invata lucruri noi !

conferinte

Locul 4. Cumpara ceva facut de mana.

Pe site-ul etsy.com puteti gasi si cumpara tot felul de lucruri realizate manual de artisti din toata lumea.
handmade

Locul 3. Viziteaza un site la nimereala.

Intra pe site-ul stumbleupon.com , fa-ti cont si descopera la nimereala site-uri pe toate gusturile si din toate domeniile. Vei avea cu siguranta surprize placute.
descopera

Locul 2. Filme si documentare gratuite.

Vrei sa vezi un film bun sau un documentar ? Intra pe site-ul topdocumentaryfilms.com si vei gasi o colectie video care te va ajuta sa iesi din monotonie.

Locul 1. Nu stii ce vrei ?

Si daca toate incercarile mele de pana acum nu sunt pe gustul vostru intrati pe site-ul techamok.com si cu siguranta veti gasi ceva care va place. Acesta din urma este un site despre tehnologie, media, filme, muzica si multe altele.
stiri

Ti-a placut?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Te-ai saturat sa gestionezi singur sarcini complexe si sa gasesti in mod constant noi metode pentru a incepe, creste, schimba afacerea ta? Sa lucrezi in si pentru afacerea ta este obositor. Suntem Artvisiona agentia full service pentru afaceri digitale. Putem sa fim partenerul tau pe toata durata de viata a afacerii. Tot ce ai nevoie intr-un singur loc: Strategie, business development, marketing si branding.
cand esti trist cumperi Previous post Cand esti trist cumperi mai mult
branding inceputuri Next post Brandul in trecut, prezent si in viitor.