Cum aleg numele domeniului meu ?

Cum aleg numele domeniului meu ?

Articol scris de Simona Gabriela Buzatu

  • 1Minute
  • 166Words

cum alegi numele de domeniu

Incercati sa alegeti un nume relevant pentru activitatea dvs. Numele trebuie sa fie cat mai scurt si usor de retinut. Daca numele firmei dvs este important si doriti sa va faceti cunoscuti prin intermediul lui, folositi-l. Nu recomand sa se foloseasca nume mai lungi de 10 caractere, nume care sunt compuse cu cratima ( – ) sau underscore ( _ ) si nume complicate care se scriu intr-un fel dar se pronunta altfel. Daca nu gasiti disponibil numele domeniului pe care il doriti, incercati sa-l articulati, sa-l folositi la plural sau sa promovati un produs sau serviciu care sta la baza companiei dvs mereu.

Exemplul 1:

Pentru site-ul Artvisiona, setasem viziunea asupra artvision.com, insa nu era disponibil si atunci am adaugat un A la sfarsit. Astfel cuvantul a devenit feminin artvisiona.com si cred ca se potriveste perfect, nu?

Exemplul 2:

Daca firma se numeste “Lapada” si vindeti fulare aveti in mare 4 posibilitati simple:

www.lapada.ro

www.lapadafulare.ro

www.fulare.ro

www.fularelapada.ro

Ca sa verificati disponibilitatea unui domeniu, intrati aici.

Ti-a placut?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Te-ai saturat sa gestionezi singur sarcini complexe si sa gasesti in mod constant noi metode pentru a incepe, creste, schimba afacerea ta? Sa lucrezi in si pentru afacerea ta este obositor. Suntem Artvisiona agentia full service pentru afaceri digitale. Putem sa fim partenerul tau pe toata durata de viata a afacerii. Tot ce ai nevoie intr-un singur loc: Strategie, business development, marketing si branding.
prppagare dns Previous post Ce inseamna “Propagare DNS”?
fulvio bonavia Next post Fotografia lui Fulvio Bonavia