Ce spune un site web despre firma voastra?

Ce spune un site web despre firma voastra?

Articol scris de Simona Gabriela Buzatu

  • 3Minutes
  • 533Words

web design

Site-ul dvs. trebuie sa afiseze o imagine in concordanta cu dvs sau compania dvs. Nu va pot spune cati oameni intalnesc care arata extraordinar si au un mesaj puternic.
Apoi ma duc pe site-ul lor sau al companiei pe care o reprezinta pentru a gasi mai multe informatii, iar acesta arata ca si cum ar fi fost creat de un amator. Prima mea reactie fata de persoana respectiva este in discordanta cu reactia la vederea site-ului. Trebuie apoi sa pun sub semnul intrebarii succesul si cunostintele persoanei respective. Lumea te judeca si dupa felul in care arata site-ul tau !

Ce face un site web sa fie bun ?

1.  In primul rand un site web trebuie sa se incarce rapid si sa fie usor de navigat. Ar trebui sa gasesc orice informatie vreau din 2 sau 3 click-uri.

2.  Un site web  trebuie sa aiba un aspect grafic placut. Trebuie realizat astfel incat sa ma determine sa citesc.  Aceasta insemna ca nu trebuie sa aiba culori obositoare sau luminite / scrisuri care clipesc, grafica pe cursor si caractere ciudate (printre care si diacritice) sau formate lipsite de un aspect unitar.

3. Un site web ar trebui sa aibe suficient de multe informatii astfel incat sa-mi raspunda intrebarilor mele si sa-mi ofere o metoda usoara de a intra in contact cu dvs. Ar trebui sa aibe un newsletter sau o modalitate de comunicare integrata in el, astfel incat sa pot tine pasul cu noutatile companiei dvs.

4.  Nr de telefon, e-mail si adresa sediului trebuie afisat intr-un singur loc vizibil pe fiecare pagina a site-ului. Evitati sa folositi adrese de e-mail cu terminatia yahoo, gmail, hotmail.  Daca aveti un domeniu (numele site-ului) rugati pe cel care se ocupa de acesta sa va creez o adresa de e-mail cu terminatia acestuia Ex: office@domeniuldvs.ro

5.  Un site web ar trebui sa contina atat elemente video cat si audio pentru o buna interactivitate. Materialele video si audio vor fi doua dintre cele mai importante arme de convingere in campania on-line.

6.  Paginile web ar trebui sa aibe si titluri afisate. Titlul ar trebui sa imi sugereze la ce fel de informatii sa ma astept sa gasesc sub el si de ce sunt importante pentru mine. Sau ar trebui sa-mi puna o intrebare irezistibila care ma va forta sa caut mai departe raspuns. Oamenii considera internetul in primul rand o sursa de informatii si abia apoi un instrument comercial.

7.  In stransa legatura cu site-urile web sunt si blogurile. Blogurile sunt jurnale pe internet care pot fi modificate foarte usor de catre utilizatori. Oricine stie sa folosesca un editor de text poate scrie si un blog.  Blogurile sunt instrumente puternice din mai multe motive, iar cel mai important este faptul ca sunt evaluate mai bine de motoarele de cautare decat paginile web, datorita continutului actualizat des. Blogurile sunt foarte importante si pentru ca iti ofera un canal de comunicare pentru ideile tale si un loc in care oamenii le pot citi si isi pot da cu parerea.
Folosind o tehnologie cunoscuta sub numele de RSS sau real simple syndication, oamenii se pot intregista pe blog primind astfel mesaje de fiecare data cand postezi ceva nou pe el.

Ti-a placut?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Te-ai saturat sa gestionezi singur sarcini complexe si sa gasesti in mod constant noi metode pentru a incepe, creste, schimba afacerea ta? Sa lucrezi in si pentru afacerea ta este obositor. Suntem Artvisiona agentia full service pentru afaceri digitale. Putem sa fim partenerul tau pe toata durata de viata a afacerii. Tot ce ai nevoie intr-un singur loc: Strategie, business development, marketing si branding.
audit seo Previous post Audit Seo si importanta acestuia
optimizare pentru motoarele de cautare Next post Intrebari si raspunsuri despre Optimizare Seo