Cele mai bune website-uri sunt planificate sa reuseasca ?

Cele mai bune website-uri sunt planificate sa reuseasca ?

Articol scris de Simona Gabriela Buzatu

  • 3Minutes
  • 503Words

contruire_website

Aceasta intrebare este foarte eficienta in a te asigura ca resursele tale sunt puse unde trebuie. Fara o buna intelegere a destinatiei tale, este dificil, daca nu chiar imposibil sa concepi un plan care sa te duca acolo.

Munca in echipa

Deseori observam ca expertii in domenii cum ar fi scrisul (copywriter), interfata utilizatorului (web designer) si marketingul motoarelor de cautare (specialist seo), pot fi de mare ajutor si pot aduce o contributie valoroasa in dezvoltarea si implementarea planului de actiune. Pentru a face acest lucru mai usor, am adunat o echipa mai mare de experti calificati, pe care putem sa-i abordam cand proietcul o cere. Fiecare din acesti Parteneri Entuziasti au dezvoltat zeci de proiecte si inteleg cum sa rezolve problemele clientilor cu servicii excelente si reactie prompta.

Strategie si cercetare

De vreme ce compania ta si industria in care lucrezi sunt unice, noi incepem prin a pune intrebari despre piata ta tinta, audienta si procesul de vanzari. Noi vedem website-ul tau ca un vanzator virtual a carui personalitate incepe sa se dezvolte, pana reflecta cu exactitate echipa de vanzari sau organizatia din care face parte. Pentru ca avem contact cu afacerea ta pentru prima data, vom stii ce intrebari sa-ti punem pana vom gasi acele puncte unice care definesc afacerea pe care o conduci si care te departajeaza de concurenta.

web design solution

Design si utilitate

Website-ul este vehiculul de marketing cel mai important (vanzator virtual), fie ca esti gata sa recunosti, fie ca nu. Design-ul (aspectul si senzatia) impreuna cu navigarea in website vor contribui la transmiterea unei stari.

Dezvoltare

Websiteul tau ar trebui sa fie pe atat de functional pe cat este de frumos estetic. Deoarece noi nu pretuim doar experienta vizuala si experienta utilizatorului, ci vom dezvolta un website croit pentru a indeplini telurile tale de vanzari si marketing cu codul cel mai eficient posibil. Cu alte cuvinte, codificarea corespunzatoare a websiteului pentru a-l face sa se incarce rapid, sa fie navigat usor si sa fie bine vazut de motoarele de cautare cand parcurg continutul acestuia.

Managementul de continut (CMS) si SEO

Continutul este rege pe Internet. Motoarele de cautare (Google, Bing, Yahoo, etc) se cauta in fiecare zi pentru a gasi siteurile cu cel mai bun continut si pentru a le face rezultatele cat se poate de valoroase. Noi relizam o strategie de continut care va da roade ani la rand, precum si un sistem de management al continutului (CMS) usor de utilizat, care iti permite tie si echipei tale sa adaugati, sa schimbati si sa modificati continut obisnuit de pe website in cateva secunde.

Suport

Pe masura ce vanzatorul tau virtual (website-ul) se dezvolta, vor fi intrebari dificile si praguri interesante de sarbatorit. Va trebui sa ne asteptam si la unele surprize , iar pentru a mentine vanzatorul virtual concentrat, bine pregatit si atent este important sa intram periodic pentru a vedea cum merg lucrurile. Aceasta da si posibilitatea vanzatorului virtual sa treaca de la adolescenta la maturitate, cu cateva cucuie si vanatai, pentru a separa echipa ta de concurenta.

Ti-a placut?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Te-ai saturat sa gestionezi singur sarcini complexe si sa gasesti in mod constant noi metode pentru a incepe, creste, schimba afacerea ta? Sa lucrezi in si pentru afacerea ta este obositor. Suntem Artvisiona agentia full service pentru afaceri digitale. Putem sa fim partenerul tau pe toata durata de viata a afacerii. Tot ce ai nevoie intr-un singur loc: Strategie, business development, marketing si branding.
cum iti testezi websiteul? Previous post Testarea A/B a unui website
schimbare domeniu Next post La ce sa te astepti atunci cand schimbi site-ul sau domeniul unui site ?